Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τίγρεις του Πούτιν εξαπολύουν επιθέσεις στην Κίνα

Οι τίγρεις του Πούτιν εξαπολύουν επιθέσεις στην Κίνα

Δυο από τις τρεις σιβηριανές τίγρεις που απελευθέρωσε στη φύση ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ευθύνονται για τις επιθέσεις εναντίον οικόσιτων ζώων σε κινεζικό έδαφος.

Δυο σπάνιες τίγρεις από τη Σιβηρία κοντεύουν να προκαλέσουν… διπλωματικό πόλεμο ανάμεσα στη Μόσχα και το Πεκίνο.

Η Ούστιν και η Κούζια, δυο από τις τρεις τίγρεις που είχε απελευθερώσει το 2008 ο Βλαντίμιρ Πούτιν, πέρασαν στα εδάφη της Κίνας πριν λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στην επαρχία Φουγιάν στη βορειοδυτική Κίνα.

Εκεί, φρόντισαν να κάνουν αυτό στο οποίο ειδικεύονται. Να επιτεθούν στα ζώα του πρώτου αγροκτήματος που βρήκαν μπροστά τους, προκειμένου να τραφούν.

Το… μάρμαρο πλήρωσαν αρχικά οι 15 κατσίκες ενός άμοιρου κινέζου κτηνοτρόφου, τις οποίες καταβρόχθισε η Ούστιν. «Κλείδωσα το μαντρί μετά τη βοσκή, όμως η τίγρη έσπασε το φράχτη, μπήκε μέσα και σκότωσε τις κατσίκες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος Γκούο Γιουλίν, προσθέτοντας ότι οι κατσίκες βρέθηκαν με τα κρανία τους κομματιασμένα και «είχαν τρύπες στο μέγεθος ανθρώπινου δάχτυλου».

Η Κούζια, με τη σειρά της, επιτέθηκε σε ένα άλλο αγρόκτημα και έφαγε πέντε κοτόπουλα. Οι δύο τίγρεις είχαν περάσει τα σύνορα με την Κίνα στις αρχές Οκτωβρίου όπως είχε καταγραφεί από τις συσκευές ανίχνευσης που είχαν τοποθετηθεί στα δύο μεγάλα αιλουροειδή.

Πλέον, απομένει να δούμε αν το Πεκίνο θα προσπαθήσει να τις αιχμαλωτίσει ή αν θα αφήσει τους Ρώσους ειδικούς να βγάλουν αυτοί το… φίδι από την τρύπα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024