Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Αρης νικώντας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0 στην Καβάλα και πάτησε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής.
Ετσι μετά την ήττα του Πανσερραϊκού, Άρης και Καβάλα έπιασαν κορυφή στη βαθμολογία.
Εκεί όπου διατηρήθηκε και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στον δεύτερο όμιλο, ο οποίος έφτασε τους 22 βαθμούς έναντι 18 της Αναγέννησης Άρτας (που γκέλαρε) και των Τρικάλων (που επέστρεψαν στις νίκες).
Η Καλαμάτα «υπέταξε» στην έδρα της τον Παναργειακό (2-1) στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου και τον έπιασε στους 17 πόντους, ωστόσο η πρωτιά ανήκει στην Δόξα Μανωλάδας που πέρασε απ’ την Ελευσίνα (0-1) κι οδηγεί την κούρσα με ένα βαθμό περισσότερο.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.