Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαλωθιές του Αστέρα στο Παγκρήτιο, 1-4 τον Εργοτέλη

Μπαλωθιές του Αστέρα στο Παγκρήτιο, 1-4 τον Εργοτέλη

Σπουδαίος για άλλη μία φορά φέτος ο Αστέρας Τρίπολης, νίκησε 4-1 στο Παγκρήτιο στάδιο τον Εργοτέλη με γκολ των Μπαράλες (22' πέναλτι), Φερνάντες (48'), Γιαννιώτα (51') και Πάρα (89'), έφτασε στις τρεις επιτυχίες μακριά από την αρκαδική πρωτεύουσα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση (17 βαθμοί), ενώ η ομάδα του Ηρακλείου, για την οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 27' ο Γιοβάνοβιτς, έμεινε στους 6 βαθμούς και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σπουδαίος για άλλη μία φορά φέτος ο Αστέρας Τρίπολης, νίκησε 4-1 στο Παγκρήτιο στάδιο τον Εργοτέλη με γκολ των Μπαράλες (22′ πέναλτι), Φερνάντες (48′), Γιαννιώτα (51′) και Πάρα (89′), έφτασε στις τρεις επιτυχίες μακριά από την αρκαδική πρωτεύουσα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση (17 βαθμοί), ενώ η ομάδα του Ηρακλείου, για την οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 27′ ο Γιοβάνοβιτς, έμεινε στους 6 βαθμούς και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 21΄ ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι από τον Τσέρνι που τον ανέτρεψε, με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να «γλιτώνει» μόνο με κίτρινη κάρτα και ο Μπαράλες από τα 11 μέτρα άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς, αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ, στο 48΄ με σουτ του Φερνάντες που κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τσέρνι και στο 51΄ με τον Γιαννιώτα, ενώ στο 89΄ ο Πάρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσέρνι – Μπαράλες, Κουρμπέλης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ (67΄ Μπαμ Μπαμ), Γκέντσογλου, Χαντί (78΄ Ντα Σίλβα), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης (56΄ Νόσκοβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Φερνάντες, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι (62΄ Μουνάφο), Μάσα, Γιαννιώτας (71΄ Τσοκάνης), Μπαράλες (77΄ Πάρα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024