Ο Φουντούλης «χάρισε» την ισοπαλία στον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπρέσια
Με τέρμα του Φουντούλη, 26 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Ιταλία. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 9-9 με την Μπρέσια, πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα στον Α` Όμιλο της διοργάνωσης.
Με τέρμα του Φουντούλη, 26 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Ιταλία.
Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 9-9 με την Μπρέσια, πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα στον Α` Όμιλο της διοργάνωσης.
Ο Φουντούλης σημείωσε συνολικά τρία γκολ (δύο εκ των οποίων στο τελευταίο οκτάλεπτο), ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Μάγιαρακ.
Τα υπόλοιπα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Ντόσκας, Βλαχόπουλος, Μυλωνάκης και Δελακάς.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών