Η πατάτα που πετάει και η μελιτζάνα που γίνεται υποβρύχιο
Όταν η μελιτζάνα γίνεται υποβρύχιο, το αγγούρι αεροπλάνο και η πατάτα ελικόπτερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα δουν τα φρούτα και τα λαχανικά με άλλο μάτι. Η ομάδα του FabShop μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από μικρά εξαρτήματα, τα οποία με τις κατάλληλες οδηγίες ενώνονται με λαχανικά και φρούτα, μετατρέποντάς τα σε ευφάνταστα παιχνίδια για μικρά παιδιά.
Όταν η μελιτζάνα γίνεται υποβρύχιο, το αγγούρι αεροπλάνο και η πατάτα ελικόπτερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα δουν τα φρούτα και τα λαχανικά με άλλο μάτι.
Η ομάδα του FabShop μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από μικρά εξαρτήματα, τα οποία με τις κατάλληλες οδηγίες ενώνονται με λαχανικά και φρούτα, μετατρέποντάς τα σε ευφάνταστα παιχνίδια για μικρά παιδιά.
«Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως τα παιχνίδια μπορούν να συνδυαστούν με το φαγητό και να “ξυπνήσουν” τη δημιουργικότητα των παιδιών που σήμερα είναι εθισμένα στην τεχνολογία» δήλωσε ο εμπνευστής της ιδέας των Open Toys, Σάμιουελ Μπερνιέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέκκας από Βενεζουέλα για σεισμούς: «Άθικτο το επίκεντρο – καταστροφές σε απόσταση 200 χλμ»
- Ο Ντε Λα Φουέντε δήλωσε θαυμαστής του Ρονάλντο και αποκάλυψε πως θα τον αντιμετωπίσει
- Έλεγχος της ποιότητας των νερών κολύμβησης σε 177 ακτές από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης
- Πόσα είδη εντόμων ζουν στη Γη; Πολύ περισσότερα από ό,τι νομίζαμε
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη σε 6 περιφέρειες
- Ηράκλειο: 42χρονη βασάνιζε 55χρονη – Της έκοψε τα μαλλιά με μπαλτά, την χτυπούσε και την κρατούσε φυλακισμένη




