Η πατάτα που πετάει και η μελιτζάνα που γίνεται υποβρύχιο
Όταν η μελιτζάνα γίνεται υποβρύχιο, το αγγούρι αεροπλάνο και η πατάτα ελικόπτερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα δουν τα φρούτα και τα λαχανικά με άλλο μάτι. Η ομάδα του FabShop μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από μικρά εξαρτήματα, τα οποία με τις κατάλληλες οδηγίες ενώνονται με λαχανικά και φρούτα, μετατρέποντάς τα σε ευφάνταστα παιχνίδια για μικρά παιδιά.
Όταν η μελιτζάνα γίνεται υποβρύχιο, το αγγούρι αεροπλάνο και η πατάτα ελικόπτερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα δουν τα φρούτα και τα λαχανικά με άλλο μάτι.
Η ομάδα του FabShop μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά από μικρά εξαρτήματα, τα οποία με τις κατάλληλες οδηγίες ενώνονται με λαχανικά και φρούτα, μετατρέποντάς τα σε ευφάνταστα παιχνίδια για μικρά παιδιά.
«Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως τα παιχνίδια μπορούν να συνδυαστούν με το φαγητό και να “ξυπνήσουν” τη δημιουργικότητα των παιδιών που σήμερα είναι εθισμένα στην τεχνολογία» δήλωσε ο εμπνευστής της ιδέας των Open Toys, Σάμιουελ Μπερνιέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Ενσταση αντισυνταγματικότητας από Κωνσταντοπούλου για την ταχεία εκδίκαση αξιόποινων πράξεων βουλευτών
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση «Αγάπη Μόνο»
- Τσουκαλάς: Σε ομηρία όσοι λαμβάνουν συντάξεις χηρείας – Θα κάνει κάτι η κυβέρνηση;
- Έμπολα: «Βαθιά ανήσυχος» για την επιδημία δηλώνει ο επικεφαλής του ΠΟΥ – Συνεδριάζει ο ΕΟΔΥ
- Σενάριο επιστροφής Σβιντέρσκι στην Πολωνία
- Στη Λάρισα το «Δέντρο του αγώνα για Δικαιοσύνη»



