
Δολοφονική επίθεση με σιδερολοστό δέχθηκε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου
Επίθεση με σιδηρολοστό από δύο αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στο πρόσωπο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.
Επίθεση με σιδηρολοστό από δύο αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στο πρόσωπο χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.
Ο κ. Ινιωτάκης δέχθηκε την επίθεση περίπου στις 7 το απόγευμα στην οδό Επιμενίδου, στο κέντρο της πόλης, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο έχουν σπεύσει συγγενείς του κ. Ινιωτάκη, στελέχη της δημοτικής αρχής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με αφορμή την επίθεση έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης, εδέχθη σήμερα το απόγευμα σκληρή και άνανδρη επίθεση από άγνωστους δράστες. Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική αυτή επίθεση και αναμένω από την αστυνομία να προχωρήσει τάχιστα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωταγωγήθηκε ο Βράχος της Μονεμβασιάς
- Ο Μοντέρο αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να πάει στον Ολυμπιακό
- Καλλιθέα: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Χτυπούσε επί 1,5 ώρα την εγκυμονούσα σύντροφό του, έχασε το έμβρυο
- Πέθανε ο Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του
- Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στην περιοχή Ανθόφυτο – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Σύρος: Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν με μαχαίρι και καλυμμένα χαρακτηριστικά τη 42χρονη που δολοφονήθηκε


