Αθήνα και Λευκωσία μελετούν το ενδεχόμενο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου
Αθήνα και Λευκωσία μελετούν κατά πόσο είναι βιώσιμη χρηματικά και γεωλογικά η κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου που να ενώνει απευθείας την Κύπρο με την Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιάννης Κασουλίδης.
Αθήνα και Λευκωσία μελετούν κατά πόσο είναι βιώσιμη χρηματικά και γεωλογικά η κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου που να ενώνει απευθείας την Κύπρο με την Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Γιάννης Κασουλίδης.
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και το Ισραήλ στην προσπάθεια, ο κύπριος υπουργός επισήμανε ότι είναι δεδηλωμένη η απόφαση του Ισραήλ να συνεργαστεί με την Κύπρο για ένα δίκτυο που να ενώνει τις χώρες της ανατολικής Μεσογείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με επιθέσεις σε χώρες του Κόλπου απαντά το Ιράν στα πλήγματα των ΗΠΑ – Χτύπημα και σε 2ο πλοίο στα Στενά
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Γαλακτοκομικά: Αυξήθηκε 11% το διεθνές εμπόριο – Το τυρί παραμένει η «ατμομηχανή» του κλάδου
- Άργος: Πέθανε ο 20χρονος που πυροβόλησαν οι αστυνομικοί – Προφυλακίστηκαν οι δυο ένστολοι
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442