
Κάταγμα κάτω γνάθου υπέστη ο Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης
Κάταγμα κάτω γνάθου υπέστη ο Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης
Σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο θα υποβληθεί ο Μάρτιν Ρόλε, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο μέσος υπέστη κάταγμα στη νίκη 6-1 που πέτυχαν οι Αρκάδες σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα νέων του συλλόγου. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Παντελιάδης, Πάρα, Μάσα, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μπακασέτας, ενώ για την Κ-20 σκόραρε ο Τριανταφύλλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Γιαννακόπουλος για το Final Four στο ΟΑΚΑ: «Όποιος επιχειρήσει να παρανομήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»
- Euroleague: «Οι X-Factors που θα κρίνουν το Final Four της Αθήνας»
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442