Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοίρασε... ποινές και πρόστιμα η UEFA

Μοίρασε… ποινές και πρόστιμα η UEFA

Με μερικό κλείσιμο κερκίδων του γηπέδου της για έναν αγώνα τιμωρήθηκε από την UEFA η Μπάτε Μπορίσοφ, για τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της απέναντι στον Λουίς Αντριάνο της Σαχτάρ Ντονέτσκ. Παράλληλα, με πρόστιμα τιμωρήθηκαν Ντόρτμουντ (32.000 ευρώ) και Γαλατασαράι (70.000 ευρώ) για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών τους, στον αγώνα της 4ης Νοεμβρίου στη Γερμανία. Τέλος, μερικό κλείσιμο κερκίδων του σταδίου της έδρας της επιβλήθηκε στην Ουκρανία για τη ρατσιστική και επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών της στο αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 με την ΠΓΔΜ.

Με μερικό κλείσιμο κερκίδων του γηπέδου της για έναν αγώνα τιμωρήθηκε από την UEFA η Μπάτε Μπορίσοφ, για τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της, οι οποίοι απευθύνονταν με βρυχηθμούς κατά του Λουίς Αντριάνο της Σαχτάρ Ντονέτσκ στο μεταξύ τους ματς το οποίο έγινε στις 21 Οκτωβρίου για το Champions League. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε σημειώσει 5 τέρματα κατά των Λευκορώσων στην εκτός έδρας νίκη της Σαχτάρ με 7-0 στο Μπορίσοφ. Η Μπάτε θα εκτίσει την ποινή της στο ματς με την Πόρτο στις 25 Νοεμβρίου.

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν Ντόρτμουντ και Γαλατασαράι για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών τους, στον αγώνα της 4ης Νοεμβρίου στη Γερμανία, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 4-1 για το Champions League. Η Ντόρτμουντ καλείται να καταβάλει πρόστιμο 32.000 ευρώ και η Γαλατασαράι 70.000 ευρώ.

Επίσης ο τουρκικός σύλλογος κλήθηκε να επικοινωνήσει εντός 30 ημερών με την Ντόρτμουντ, για την καταβολή του κόστους αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν στο γήπεδο οι οπαδοί της.

Τέλος, μερικό κλείσιμο κερκίδων του σταδίου της έδρας της επιβλήθηκε στην Ουκρανία για τη ρατσιστική και επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών της στο αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 με την ΠΓΔΜ. Οι Ουκρανοί θα εκτίσουν την ποινή τους τον Ιούνιο στον αγώνα με το Λουξεμβούργο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024