Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επανέλαβε τις καταγγελίες του και στον Εισαγγελέα ο Μαρινάκης

Επανέλαβε τις καταγγελίες του και στον Εισαγγελέα ο Μαρινάκης

Στην Ευελπίδων βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει στον αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Αιτία οι καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δημόσια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας την περασμένη Παρασκευή για την επίθεση, που έγινε σε βάρος του διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου. Αντίθετα τελικά δεν θα καταθέσει πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακυρώθηκε επ' αόριστον η κλήση του. Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε ο κ.Ζωγράφος...

Στην Ευελπίδων βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει στον αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Αιτία οι καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δημόσια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας την περασμένη Παρασκευή για την επίθεση, που έγινε σε βάρος του διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε τις καταγγελίες που έχει κάνει και δημόσια, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλες υποθέσεις επιθέσεων σε βάρος παραγόντων του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Κατά την αποχώρησή του από το εισαγγελικό γραφείο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε:«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα» ενώ σε ερώτηση για το αν επανέλαβε ενόρκως τις δημόσιες καταγγελίες του, απάντησε: «Πολύ σωστά».

Ο κ. Σιμιτζόγλου έλαβε κατάθεση και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Τα όσα κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν έγιναν γνωστά, καθώς ο ίδιος εξερχόμενος από το γραφείο του κ. Σιμιτζόγλου, στην Ευελπίδων, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Έπίσης χει κληθεί να καταθέσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πρόεδρος της ΑΕΚ, ωστόσο το ραντεβού του με τον εισαγγελέα ακυρώθηκε επ’ αόριστον, λόγω χρόνου.

Μήνυση κατά αγνώστων από Ζωγράφο

Κατά αγνώστων στρέφεται ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μέσω του συνηγόρου του.

Ο κ. Ζωγράφος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την επίθεση με λοστό που δέχθηκε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, θα κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση Ζωγράφου κατέθεσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επιθυμεί να καταθέσει και ως μάρτυρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024