Χωρίς τον Λούκα Μόντριτς θα αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Κροάτης διεθνής μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της Ιταλίας (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016 και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα του επόμενου μήνα.
Χωρίς τον Λούκα Μόντριτς θα αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Ο Κροάτης διεθνής μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της Ιταλίας (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016 και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα του επόμενου μήνα.
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο Μόντριτς θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο παιχνίδι του Champions League στις 27 Νοεμβρίου στην Ελβετία κόντρα στη Βασιλεία.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι