Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο ο Σφαιρόπουλος, νοκ άουτ και ο Κατσίβελης

Στο νοσοκομείο ο Σφαιρόπουλος, νοκ άουτ και ο Κατσίβελης

Υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς θα αγωνιστεί την Κυριακή (17:00) ο Ολυμπιακός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», απέναντι στο Ρέθυμνο, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αναλάβει και πάλι καθήκοντα πρώτου προπονητή, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με ελαφριά λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς θα αγωνιστεί την Κυριακή (17:00) ο Ολυμπιακός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», απέναντι στο Ρέθυμνο, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αναλάβει και πάλι καθήκοντα πρώτου προπονητή, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με ελαφριά λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο Τόμιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος έμεινε και αυτός στην Αθήνα, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε και πάλι στον αριστερό καρπό κατά τη σημερινή προπόνηση.

Ο Έλληνας γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, ο Κατσίβελης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024