Και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ αποτελεί ο Βάλτερ Ματζάρι, καθώς οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι ο 53χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας.

Ο Ματζάρι ανέλαβε τα «ηνία» της Ίντερ στα τέλη Μαΐου του 2013, μετά την αποπομπή του Αντρέα Στραματσιόνι, και τον Ιούλιο είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η τρέχουσα σεζόν, ωστόσο, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «νερατζούρι», οι οποίοι βρίσκονται πλέον 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στην κατάταξη του πρωταθλήματος, μετά από 11 αγώνες.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου του Μιλάνου αναφέρει: «Η Ίντερ θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο Βάλτερ Ματζάρι απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ματζάρι για τη δέσμευση, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στους 17 μήνες που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία. Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Τζιουζέπε Μπαρέζι».

Όσον αφορά την αντικατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta Dello Sport», ο έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το 2017.

Η συμφωνία θα ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα, ενώ η παρουσίαση του έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ