Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Αγωνία για τετράχρονο αγόρι που επέζησε από πτώση 70 μέτρων

ΗΠΑ: Αγωνία για τετράχρονο αγόρι που επέζησε από πτώση 70 μέτρων

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται τετράχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ, το οποίο επέζησε από πτώση 70 μέτρων, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από βράχο στις βόρειες ακτές της Καλιφόρνια. Το αγόρι διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς έφερε κατάγματα στο πόδι, τον καρπό, το κρανίο και το πρόσωπο. Εξαιτίας των εκτεταμένων τραυματισμών του, οι γιατροί αναγκάστηκαν να υποβάλουν το παιδί σε τεχνητό κώμα.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται τετράχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ, το οποίο επέζησε από πτώση 70 μέτρων, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από βράχο στις βόρειες ακτές της Καλιφόρνια.

Ο Σεμπάστιαν Τζόνσον βρισκόταν κοντά στην άκρη ενός βράχου, πετώντας πέτρες στον ωκεανό όταν γλίστρησε και έπεσε, δήλωσε στην εφημερίδα Santa Rosa Press Democrat ο πατέρας του, Ντάριλ Τζόνσον. Η μητέρα βρισκόταν δίπλα στο παιδί τη στιγμή που αυτό γλίστρησε αλλά «δεν κατάφερε να το πιάσει εγκαίρως» δήλωσε ο Τζόνσον.

Μετά την πτώση του παιδιού, τραυματιοφορείς κατέβηκαν με σχοινιά στη βραχώδη ακτή και το βρήκαν να κλαίει.

Το τετράχρονο αγοράκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις αφού έφερε κατάγματα στο πόδι, τον καρπό, το κρανίο και το πρόσωπο. Εξαιτίας των εκτεταμένων τραυματισμών του, οι γιατροί του νοσοκομείου αναγκάστηκαν να υποβάλουν το παιδί σε τεχνητό κώμα.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου του Όκλαντ, Κέβιν Κίμπροου, δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του μικρού Σεμπάστιαν παραμένει αμετάβλητη.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το σώμα του παιδιού τσούλησε στον ασβεστολιθικό βράχο και κατέληξε στους βράχους ή αν διέσχισε 70 μέτρα στον αέρα. Πάντως, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος, στο σημείο δεν υπάρχουν δέντρα που θα μπορούσαν να ανακόψουν την πτώση του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024