Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σωστή αναπνοή είναι δικαίωμά σας!

Η σωστή αναπνοή είναι δικαίωμά σας!

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλαγείτε από τη ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας: ρινικά spray, ντους, χάπια;

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλαγείτε από τη ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας: ρινικά spray, ντους, χάπια;

Δοκιμάστε τις ρινικές ταινίες Breathe Right® χωρίς φάρμακα και νιώστε άμεση ανακούφιση! Δεν περιέχουν φάρμακα και μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε αλλεργίες, κρυολόγημα ή στραβό ρινικό διάφραγμα. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση του ροχαλητού.

Η σωστή αναπνοή είναι δικαίωμά μου, δεν είναι και δικό σας;

Όπως όλοι, έχετε το δικαίωμα να αναπνέετε σωστά, κάθε βράδυ.

Ωστόσο, η ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί συχνά να στέκεται εμπόδιο στον ύπνο σας με αποτέλεσμα να μην αισθάνεστε καλά την επόμενη ημέρα. Η ρινική συμφόρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τον ύπνο σας, αλλά και την διάθεσή σας ολόκληρη την επόμενη ημέρα.

Η σωστή αναπνοή είναι δικαίωμά σας – και σωστή αναπνοή σημαίνει καλύτερος ύπνος. Η ποιότητα του βραδινού ύπνου επηρεάζει σημαντικά την ικανότητά μας να συγκεντρωνόμαστε και να αποδίδουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ενήλικες χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνουν στο σπίτι και στην εργασία τους, ενώ τα παιδιά πρέπει να προσέχουν στο μάθημα. Έτσι, όταν η ρινική συμφόρηση επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου, οι επιπτώσεις μπορεί να είναι σημαντικές.

Μην αφήνετε τη ρινική συμφόρηση να σας καταβάλει! Εάν έχετε βουλωμένη μύτη λόγω κρυολογήματος, αλλεργίας ή στραβού ρινικού διαφράγματος, οι ρινικές ταινίες Breathe Right® σας προσφέρουν μία λύση χωρίς φάρμακα που δρα άμεσα και μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπνέετε καλύτερα, να κοιμάστε καλύτερα και να αισθάνεστε καλύτερα.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανασηκώνουν τις ρινικές κόγχες και ανοίγουν τους αεραγωγούς της μύτης από τη στιγμή που τις εφαρμόζετε και για όσο διάστημα τις φοράτε, ανακουφίζοντας από την ρινική συμφόρηση και βελτιώνοντας την ροή του αέρα. Νιώστε σαν να αναπνέετε στον καθαρό αέρα!

Τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που οφείλεται στις αλλεργίες ή στο κρυολόγημα. Ωστόσο, κάποιοι προτιμούν προϊόντα που δεν περιέχουν φάρμακα για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Οι ρινικές ταινίες Breathe Right® μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με μία φαρμακευτική αγωγή, αφού δεν περιέχουν φάρμακα.

Διατίθενται για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024