Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eπιστολή του Νας στους οπαδούς των Λέικερς

Eπιστολή του Νας στους οπαδούς των Λέικερς

Τη δική του απάντηση σε όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες έδωσε ο Στιβ Νας με μια ανοιχτή ανακοίνωση προς τους φιλάθλους των Λέικερς. Ο 40χρονος άσος θα χάσει όλη τη σεζόν με τραυματισμό και ήδη η φήμες περί αποχώρησης του από την ενεργό δράση φουντώνουν, το ίδιο και οι αρνητικές κριτικές για τις εμφανίσεις του. Ο ίδιος λοιπόν με την επιστολή αυτή έδωσε για πρώτη φορά τη δική του απάντηση.

Τη δική του απάντηση σε όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες έδωσε ο Στιβ Νας με μια ανοιχτή ανακοίνωση προς τους φιλάθλους των Λέικερς.

Ο 40χρονος άσος θα χάσει όλη τη σεζόν με τραυματισμό και ήδη η φήμες περί αποχώρησης του από την ενεργό δράση φουντώνουν, το ίδιο και οι αρνητικές κριτικές για τις εμφανίσεις του.

Ο ίδιος λοιπόν με την επιστολή αυτή έδωσε για πρώτη φορά τη δική του απάντηση.

Αναλυτικά:

«Δεν θέλω να αποπροσανατολίσω την ομάδα, αλλά ένιωσα πως έπρεπε να τα ακούσετε από το δικό μου στόμα. Έχω χιλιάδες μίλια πίσω μου. Έχω αντιμετωπίσει πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς στη μέση και μετά από αγώνες συχνά δεν μπορώ να καθίσω στο αυτοκίνητό μου επιστρέφοντας σπίτι μου. Τις περισσότερες νύχτες έχω έντονες κράμπες την ώρα που κοιμάμαι και η λίστα των προβλημάτων είναι μακρά. Αυτό παθαίνεις όταν παίζεις πάνω από 1.300 παιχνίδια στο ΝΒΑ.

»Δεν σας το λέω αυτό για τη συμπόνια σας, καθώς αντιμετωπίζω αυτούς τους πόνους σαν παράσημα τιμής. Ανέκαθεν ήμουν από τους πιο εργατικούς παίκτες και την τελευταία διετία έχω δουλέψει σαν σκυλί για να ξεπεράσω τα προβλήματα και να εμπνεύσω τους φιλάθλους των Λέικερς στο τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας μου. Προφανώς η προσπάθειά μου δεν έχει φέρει αποτελέσματα, αλλά ουδέποτε δούλεψα πιο σκληρά, ουδέποτε έκανα τόσες θυσίες και ουδέποτε είχα μια τόσο δύσκολη πρόκληση ψυχολογικά και συναισθηματικά.

»Καταλαβαίνω γιατί μερικοί φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι. Δεν έχω καταφέρει να παίξω σε πολλά παιχνίδια ή στο επίπεδο που όλοι ήθελαν. Δυστυχώς αυτό είναι μέρος του αθλητισμού και συμβαίνει συνέχεια. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θέλω να αγωνιστώ περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο. Η απογοήτευση αυτή με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου. Η ανταγωνιστικότητα, ο επαγγελματισμός και η ελπίδα πως θα τα καταφέρω με έχουν κάνει να συνεχίσω την προσπάθεια. Είναι διαφορετικό να χτυπάς ένας μπαλάκι του γκολφ από το να παίζεις στο ΝΒΑ.

»Αυτό με κρατά συνήθως εκτός 1-2 εβδομάδες. Είναι διαφορετικό να πρέπει να κυνηγάς τον Στεφ Κάρι και τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ελπίζω όλοι να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό των Λέικερς. Η ομάδα αυτή θα επιστρέψει και το Staples Center θα σείεται και πάλι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024