
Αφήστε τα παλικάρια να πάνε στο Τζιχάντ τους
Καλύτερα να σφάζουνε και να σφάζονται εκεί παρά εδώ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις προσπαθούν να εμποδίσουν τους πολίτες τους να καταταχτούν στον Ισλαμικό Στρατό (δηλαδή το στρατό του Islamic State).
Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως το Ισλάμ είναι απλώς η αφορμή για ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να γίνουν ταραχοποιοί. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι να δώσουμε στους επίδοξους τζιχαντιστές ακόμη και τζάμπα εισιτήρια για να φύγουν.
Κάπως έτσι ξεφορτώθηκαν οι Ευρωπαίοι τους άνεργους μαχαιροβγάλτες τους, μετατρέποντάς τους σε σταυροφόρους. Το ίδιο κάνει σήμερα και η Σαουδική Αραβία και τα τρομοκρατικά συμβάντα στη χώρα αυτή είναι ελάχιστα.
Αντίθετα, ο Καναδάς απαγόρευσε σε δύο δικούς του φανατικούς να πάνε στη Συρία και αυτοί έγιναν τρομοκράτες εναντίον της ίδιας τους της χώρας.
Ο αντίλογος που ακούω είναι πως γυρίζοντας πίσω αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πλέον εκπαιδευμένοι τρομοκράτες που θα κάνουν μεγαλύτερο κακό στη χώρα τους. Δεν είναι όμως απαραίτητα έτσι.
Πρώτα θα πρέπει να επιζήσουν πράγμα που για καλομαθημένους δυτικούς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μόνο τα εντερικά από το φαί και το νερό θα ξεκάνουν τους περισσότερους πριν πιάσουν όπλο στο χέρι τους. Και οι μάχες εκεί δεν είναι παίξε γέλασε.
Έπειτα, είπα να τους αφήσουμε να φύγουν όχι να γυρίσουν. Ως μέλη παράνομης οργάνωσης που διατυμπανίζει τις σφαγές και τις απαγωγές της μπορούμε μια χαρά όταν επιστρέψουν να τους χώσουμε φυλακή μέχρι να γεράσουν.
Αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι άλλο. Μέσα στους “εθελοντές μαχητές” είναι σίγουρο πως υπάρχουν και δυτικοί κατάσκοποι. Οι ανεγκέφαλοι ισλαμιστές από τη Δύση προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα τους γιατί αποτελούν την τέλεια κάλυψη για να μπουν στο παιγνίδι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες και να υπονομεύσουν αυτούς τους βλαμμένους από μέσα.
Εσείς τι λέτε;
Γιώργος Επιτήδειος του Στεφάνου
Οικονομολόγος-προγραμματιστής, πολιτικά ανένταχτος
Γιώργος Επιτήδειος
- Υποκλοπές: ο εξευτελισμός του κράτους δικαίου και των θεσμών συνεχίζεται
- Airbnb: Ανοδικά κινείται η ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση, αυξάνονται οι τιμές στα καταλύματα
- Οδύσσεια: O Νόλαν κόντεψε να πνίξει τον Ματ Ντέιμον – «Θέλω να μπείτε στον Δούρειο Ίππο» ξεκαθαρίζει
- Πέρασμα στην Ανατολική Λιβύη ζητάει το κονβόι για τη Γάζα – μέλος της αποστολής από Ελλάδα μιλάει στο in
- Έμπολα: Την ώρα που οι θάνατοι αυξάνονται, ο ΠΟΥ λέει ότι θα χρειαστούν μέχρι και εννέα μήνες για εμβόλιο
- Πτώση τουρίστριας από ύψος στη Σκιάθο – Νοσηλεύεται με κατάγματα στον θώρακα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Συντάξεις χηρείας: Δεν θα γίνει καμία περικοπή – Τι εξετάζει η κυβέρνηση για οριστική λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442