Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ιταλία σε συναγερμό λόγω κακοκαιρίας, κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος

Η Ιταλία σε συναγερμό λόγω κακοκαιρίας, κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος

Πνίγηκε η Ρώμη εξαιτίας της σφοδρότατης, συνεχιζόμενης βροχόπτωσης ενώ η κακοκαιρία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σε συναγερμό η πρωτεύουσα, κλειστά σχολεία, μνημεία, σταθμοί του μετρό ενώ δρόμοι έχουν πλημμυρίσει. Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για αρκετές περιφέρειες από τα βορειοανατολικά μέχρι τη Σικελία. Τρόμος σε αεροπλάνο που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ προσγειωνόταν στη Ρώμη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Πνίγηκε η Ρώμη εξαιτίας της σφοδρότατης, συνεχιζόμενης βροχόπτωσης ενώ η κακοκαιρία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σε συναγερμό η πρωτεύουσα, κλειστά σχολεία, μνημεία, σταθμοί του μετρό ενώ δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.

Τρόμος σε αεροπλάνο που χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ προσγειωνόταν στη Ρώμη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για αρκετές περιφέρειες από τα βορειοανατολικά μέχρι το νότο. Zημιές σε σπίτια και οχήματα καταγράφονται στην Κατάνια της Σικελίας.

Στη Ρώμη, από τη νύχτα η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για πλημμυρισμένους δρόμους και πεσμένα δέντρα. Η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία σε διάφορους άξονες της πρωτεύουσας, ενώ οι δρόμοι σε κεντρικά σημεία βρίσκονται κάτω από το νερό.

Τα σχολεία και οι αρχαιολογικοί χώροι έκλεισαν και οι αρχές βρίσκονται σε επίπεδο κόκκινου συναγερμού. Τέσσερις σταθμοί του μετρό στη Ρώμη έκλεισαν, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Παράλληλα, αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Ανκόνα προς τη Ρώμη χτυπήθηκε από κεραυνό καθώς ξεκίνουσε την προσγείωση στο Φιουμιτσίνο. Κανείς από τους 51 επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε και η κατάσταση στο αεροδρόμιο είναι ομαλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024