Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Στην Αθήνα το Disrupt, Startup, ScaleUP στις 15 και 16 Νοεμβρίου

Με το μήνυμα “Οι ιδέες δεν έχουν όρια” παρουσιάστηκε σήμερα, Τετάρτη, η εκδήλωση Disrupt Startup ScaleUP που πραγματοποιείται 15 & 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από τον οργανισμό Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC). Tο Disrupt Startup ScaleUP πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη διατομεακή εκδήλωση του είδους της […]

Με το μήνυμα “Οι ιδέες δεν έχουν όρια” παρουσιάστηκε σήμερα, Τετάρτη, η εκδήλωση Disrupt Startup ScaleUP που πραγματοποιείται 15 & 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από τον οργανισμό Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC).

Tο Disrupt Startup ScaleUP πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη διατομεακή εκδήλωση του είδους της & κορυφαία διοργάνωση για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Έχει ήδη λάβει παγκόσμια αναγνώριση, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο θεατές σε live stream hits, ενώ η διοργάνωση φέτος επιτυγχάνει να φέρει σε απευθείας διάλογο νέους επιχειρηματίες με καίριους φορείς της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στις 15-16 Νοεμβρίου, και παρουσία του Προέδρου της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, Jonathan Ortmans, o θεσμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ) θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος από την Αθήνα, και θα αναμεταδοθεί ζωντανά σε 150 χώρες!

Για δύο ημέρες, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, το Disrupt Startup ScaleUP, θα προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα, με παρουσιάσεις, ζωντανούς διαγωνισμούς, παράλληλα workshops, ομιλίες, συζητήσεις πάνελ, καθώς και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό κομμάτι σε ένα δυναμικό, δημιουργικό κοινό, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.

Startups από την Ελλάδα και 30 ακόμα χώρες, διεθνείς ομιλητές, καταξιωμένοι μέντορες, επενδυτές, funds και angel investors, φοιτητές, εθελοντές και ευρύ κοινό, συναντώνται για να συνομιλήσουν, να παρουσιάσουν, να δικτυωθούν, να δοκιμάσουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, να συμμετέχουν σε ζωντανούς διαγωνισμούς, να ‘pitch-άρουν‘ την ιδέα τους και να γιορτάσουν μαζί μας τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικής τους πορείας.

Παράλληλα, κατά τη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν ο θεσμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και οι κορυφαίοι ομιλητές που θα φιλοξενηθούν στη διήμερη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Αθήνα.

Μεταξύ των διεθνών προσωπικοτήτων της επιχειρηματικότητας που αναμένονται στην Αθήνα, φέτος το Νοέμβριο περιλαμβάνονται και οι:

  • Jonathan Ortmans, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος του Public Forum Institute.
  • Larry Sanger συνιδρυτής της Wikipedia και πρωτοπόρος της «διαδικτυακής σκέψης».
  • Bob Dorf, Συγγραφέας, μαζί με τον Steve Blank, του best seller “Startup Owner’s Manual” και angel/venture investor.
  • Stacey Ferreira, η επιχειρηματίας που με ένα μόνο tweet συγκέντρωσε 1,2 εκ. από τους Richard Branson, Jerry Murdock και Alex Welch και έγινε η νεότερη γυναίκα-επιχειρηματίας που έκανε επιτυχημένο exit στην αγορά.
  • Nanxi Liu, μια από τις top 5 γυναίκες–επιχειρηματίες σύμφωνα με το Inc. Magazine και σύμβουλος στο Lady Gaga’s Foundation. Η εταιρεία της ανήκει στις top 10 τεχνολογικές εταιρίες στον κόσμο, σύμφωνα με τη NASA.
  • Kelsey Ramsden, η Νο1 γυναίκα-επιχειρηματίας στον Καναδά για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα στις top 200 γυναίκες επιχειρηματίες στον κόσμο και μέντορας στο Branson Centre.
  • Scott Halford, συγγραφέας βραβευμένος με Emmy Award, παραγωγός και ένας από τους 224 ομιλητές παγκοσμίως που είναι μέλη στο Ιnternational Speakers Hall of Fame.
  • Michael Hjortlund, Πρόεδρος της LEGO/Capital of Children.
  • Amy Cosper αρχισυντάκτρια του Entrepreneur magazine.
  • Tiffany Norwood, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου και ομιλήτρια στο Πανεπιστήμιο Cornell, στο Harvard Business School, στα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα.
  • Gabe Mott, απέδειξε πως μια καινοτόμα ιδέα μπορεί να δώσει τέλος στην πείνα σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι ο νικητής του Hult Prize 2013, ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024