Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Volvo V60 Cross Country 2015: Πρακτικό πνεύμα περιπέτειας

Volvo V60 Cross Country 2015: Πρακτικό πνεύμα περιπέτειας

Το πρακτικό station wagon αποκτά τα διακριτικά Cross Country και ένα πιο περιπετειώδη και off-road χαρακτήρα.


Η σουηδική φίρμα συνεχίζει την Cross Country «παράδοση» που ξεκίνησε το 1997 με την παρουσίαση του πρώτου estate με off-road χαρακτηριστικά, V70 Cross Country, αποκαλύπτοντας το τρίτο μέλος της ξεχωριστής και, πλέον, ιδιαίτερα δημοφιλούς σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία, κατηγορίας εκδόσεων.

Το V60 Cross Country θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Los Angeles με την προοπτική να λανσαριστεί, στην Ευρώπη από τις αρχές του 2015, προσφέροντας, μια πιο περιπετειώδη εκδοχή του οικείου V60 και διατηρώντας, φυσικά, το πρακτικό του χαρακτήρα.

Έτσι, το V60 Cross Country διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, κατά 65 χιλιοστά σε σχέση με το V60 και που, συνδυαστικά με το βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης ροπής, το σύστημα υποβοήθησης πρόσφυσης και φυσικά τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, μπορεί να διαχειριστεί διαδρομές και εκτός ασφάλτου.

Σε αυτό συντείνει και ο εξοπλισμός του με ελαστικά υψηλού προφίλ σε διαστάσεις 18 ή 19 ιντσών τα οποία, παράλληλα, συμβάλλουν στην μείωση του θορύβου κύλισης, αλλά και παρέχοντας αυξημένη προστασία στις ζάντες όταν πρέπει να αντεπεξέλθουν σε πιο απαιτητικές διαδρομές.

Τα off-road χαρακτηριστικά του V60 Cross Country σηματοδοτεί εξωτερικά η παρουσία προστατευτικών πλαστικών περιμετρικά του αμαξώματος και στους θόλους, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι ποδιές στο μπροστινό και στο πίσω κάτω μέρος καθώς και τα αντίστοιχα προστατευτικά των πλευρικών τμημάτων.

Στο εσωτερικό, το V60 Cross Country ξεχωρίζει από τις νέες επενδύσεις των καθισμάτων από μαύρο δέρμα με χαρακτηριστικές καφέ ραφές που δημιουργούν μια ευχάριστα sport αντίθεση, ενώ με το λανσάρισμα της έκδοσης στην Ευρώπη, στις αρχές του 2015, θα παρουσιαστούν και δύο νέες δίχρωμες επενδύσεις.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες εκδόσεις, η κορυφαία τετρακίνητη έκδοση του V60 Cross Country θα διατεθεί με τον οικείο πεντακύλινδρο diesel κινητήρα D4, ενώ την γκάμα, θα συμπληρώσουν τετρακύλινδροι αποδοτικοί κινητήρες Drive E βενζίνης και πετρελαίου οι οποίοι θα εξοπλίσουν τις δικίνητες εκδόσεις.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024