Εκτροπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Κορίνθου – Καλαμάτας από το βράδυ της Τρίτης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας. Από τις 21:00 απόψε, Τρίτη έως και τις 06:00 την Τετάρτη, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια και στις δύο κατευθύνσεις.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο κόμβο Στέρνας, έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης και στις δύο κατευθύνσεις.
Συγκεκριμένα, από τις 21:00 απόψε, Τρίτη έως και τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας (χ.θ. 124,6), έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρίπολης Βόρεια (χ.θ. 158,2) και στις δύο κατευθύνσεις (λωρίδες) κυκλοφορίας.
Καθόλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, αυτή θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης – Άργους.
Για τις ανάγκες της εκτροπής, απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξής Ανισόπεδους κόμβους:
α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).
β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).
γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).
δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).
Στην περίπτωση που η άσκηση, αλλά και οι ανάγκες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω της διεξαγωγής της, λήξουν πριν από την 06.00 ώρα της Τετάρτης, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου από τον Α. Κ. Τρίπολης Βόρεια έως τον Α. Κ. Στέρνας, θα δοθεί νωρίτερα στην κυκλοφορία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο

