Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βουτιά λεωφορείου σε χαράδρα έξω από το Χορτιάτη με ένα νεκρό

Βουτιά λεωφορείου σε χαράδρα έξω από το Χορτιάτη με ένα νεκρό

Ο οδηγός ενός τουριστικού λεωφορείου έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης όταν το όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε από το οδόστρωμα, έπεσε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων στο δρόμο Αγίου Βασιλείου - Χορτιάτη και πήρε φωτιά. Εξετάζεται μαρτυρία ότι ακούστηκε έκρηξη πριν πέσει το λεωφορείο στη χαράδρα.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έξω από τη Θεσσαλονίκη όταν λευκό τουριστικό λεωφορείο έπεσε περίπου στις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων στο δρόμο Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη και πήρε φωτιά.

{{{ map }}}Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία το όχημα κάηκε ολοσχερώς, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν κάτω από τα συντρίμμια το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα, που είναι πιθανότατα ο οδηγός.

Από τις έρευνες τόσο στο κατεστραμμένο λεωφορείο όσο και στην γύρω περιοχή διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε άλλος επιβάτης στο όχημα.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Παράλληλη έρευνα διενεργεί η πυροσβεστική για την ακριβή αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Επίσης, εξετάζεται μαρτυρία ότι ακούστηκε έκρηξη πριν πέσει το λεωφορείο στη χαράδρα. Εντούτοις δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο ήχος προερχόταν από το σκάσιμο ελαστικού ή κάποια άλλη αιτία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024