Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 3.764 VW Polo με κινητήρα diesel

Ανάκληση για 3.764 VW Polo με κινητήρα diesel

Το πρόγραμμα ανάκλησης πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου προς αποφυγή ενδεχόμενης διαρροής καυσίμου.

Στην ανάκληση VW Polo με κινητήρες diesel προχωρά η Kosmocar ΑΕ, γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων VW στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

To πρόγραμμα ελέγχου αφορά 3.764 οχήματα με ημερομηνία παραγωγής από το 2010 έως το 2014 στα οποία, λόγω των παλμικών δονήσεων πίεσης που προκύπτουν στους αγωγούς καυσίμου, σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκληθεί ρωγμή στο καπάκι φίλτρου καυσίμου, προκαλώντας διαρροή.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των προς ανάκληση οχημάτων έχει ξεκινήσει ήδη μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την «24ωρη Γραμμή επικοινωνίας Volkswagen» στο τηλέφωνο 210 9981200.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024