Ο Γκέκας σκόραρε το 9ο τέρμα του στο τουρκικό πρωτάθλημα
Ο Φάνης Γκέκας έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά! Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε ένα ακόμη γκολ στην Τουρκία, καθώς στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής (έχουν παιχτεί 8 αγώνες) Ακχισάρ – Τραμπζονσπόρ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 23ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Ο... ασταμάτητος Γκέκας πέτυχε το 9ο γκολ κόντρα μάλιστα στην άμυνα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αν και ο Έλληνας αμυντικός δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω προβλήματος τραυματισμού.
Ο Φάνης Γκέκας έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά! Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε ένα ακόμη γκολ στην Τουρκία, καθώς στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής (έχουν παιχτεί 8 αγώνες) Ακχισάρ – Τραμπζονσπόρ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 23ο λεπτό με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή.
Ο… ασταμάτητος Γκέκας πέτυχε το 9ο γκολ κόντρα μάλιστα στην άμυνα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αν και ο Έλληνας αμυντικός δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω προβλήματος τραυματισμού.
Είναι ενδεικτικό, πως ο Γκέκας «χτύπησε» για τέταρτο σερί παιχνίδι, ενώ μόλις σε δύο δεν έχει δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
Το γκολ του πάντως, δεν έφτασε για τη νίκη της Ακχισάρ, καθώς η Τράμπζονσπορ ισοφάρισε στο 33′ με τον Εκιτσί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είχαν χιούμορ οι Αρχαίοι συγγραφείς;» – Διεθνές συνέδριο στην Καρδαμύλη για τα κωμικά στοιχεία στην κλασική ιστοριογραφία
- ΚΚΕ: «Όχι στις fast track διαδικασίες στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος»
- Ομπάμα: Μουσείο αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ πρόκειται να εγκαινιασθεί στις 19 Ιουνίου στο Σικάγο
- Ιταλία: Υπόγειο καταφύγιο με σήραγγες και διαδρομή διαφυγής ξετρύπωσαν οι Καραμπινιέρι στην Καλαβρία
- Tα 6 μέτρα είναι η συνήθεια που έχει γίνει λατρεία για τον Εμμανουήλ Καραλή
- «Μια νύχτα μόνο»: Γάμος, αδιέξοδο και σοκ στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA




