Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ούτε στα χειρότερα όνειρά μου...» είπε ο Ανδρέας Πάτσης

«Ούτε στα χειρότερα όνειρά μου…» είπε ο Ανδρέας Πάτσης

Στη μη ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου απέδωσε ο Ανδρέας Πάτσης τη ματαίωση του χθεσινού αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Ζακύνθου, επειδή δεν καταβλήθηκε έγκαιρα η προβλεπόμενη αποζημίωση στους διαιτητές.

Στη μη ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου απέδωσε ο Ανδρέας Πάτσης τη ματαίωση του χθεσινού αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Ζακύνθου, επειδή δεν καταβλήθηκε έγκαιρα η προβλεπόμενη αποζημίωση στους διαιτητές.

Ο πρόεδρος του θεσσαλικού συλλόγου εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ελάχιστη προσέλευση φιλάθλων («είκοσι λεπτά πριν αρχίσει το ματς είχαν κοπεί τρία εισιτήρια», τόνισε χαρακτηριστικά) στο Πανθεσσαλικό στάδιο και παραδέχθηκε ότι προβληματίζεται για τη συνέχιση της εμπλοκής του με την ΠΑΕ.

Εξηγώντας τι συνέβη χθες το απόγευμα στο Βόλο, ο Ανδρέας Πάτσης είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM»: «Αιφνιδιάστηκα κι εγώ γιατί δεν είχαν κοπεί παρά ελάχιστα εισιτήρια. Είκοσι λεπτά πριν αρχίσει το ματς είχαν κοπεί τρία εισιτήρια. Εγώ είχα και 1.000 ευρώ μαζί μου, αλλά δεν έφταναν για να πληρωθούν οι διαιτητές. Ακόμη και στα χειρότερα της ομάδας, ουδέποτε είχαμε πρόβλημα να πληρώσουμε τους διαιτητές.

»Ο κ. Βοσκάκης θεώρησε πως είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο που ορίζει ο ΚΑΠ και αποφάσισε να κλείσει το φύλλο αγώνα. Δεν τον αδικώ, αν και θεωρώ πως είναι υπερβολική η αντίδρασή του. Αν κάποιος τηρεί το νόμο, πάντως, δεν μπορώ να του πω κάτι. Τα χρήματα ήρθαν μετά από 23 λεπτά. Του είπα να αρχίσει κανονικά ο αγώνας και να πληρώσουμε μετά. Αρνήθηκε και είπαμε να πάμε να φέρουμε λεφτά από την πόλη. Όταν τα φέραμε είπε πως είχαμε περάσει κατά τι το χρόνο. Μπορούσε να είναι πιο ελαστικός, γιατί οι άνθρωποι της Ζακύνθου, προς τιμήν τους, δεν είχαν πρόβλημα να αρχίσει το ματς με μικρή καθυστέρηση».

Για την οικονομική κατάσταση της Νίκης Βόλου, ανέφερε: «Είμαστε από τις λίγες ΠΑΕ στη Σούπερ Λίγκα που πληρώνουμε όλες μας τις υποχρεώσεις. Το θέμα της μερικής κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής το αφήνουμε να φτάσει «στο παρά πέντε», γιατί αφορά υπόθεση με παλιές οφειλές. Κι αυτό όμως θα τακτοποιηθεί. Εμείς καταβάλαμε εγγυητική και δεν κρυφτήκαμε πίσω από υπουργική απόφαση ή τροπολογία. Τηρήσαμε τους νόμους στο 100%. Από την άλλη, όμως, έχω επενδύσει τόσα πολλά στο ποδόσφαιρο και το ευχαριστιέμαι, αλλά δεν πίστευα ούτε στα χειρότερα όνειρά μου ότι σε έναν αγώνα κυπέλλου θα έχουμε 75 φιλάθλους. Στην τελική αναρωτιέσαι γιατί γίνεται αυτό».

Σε ό,τι αφορά το δικό του μέλλον στην ομάδα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είπε: «Ο προβληματισμός αυτός έχει να κάνει με μένα προσωπικά πλέον. Σε τέτοια περίπτωση, ή μπαίνεις στο ποδόσφαιρο για να χάσεις ή είσαι απατεώνας. Έχω ένα χρέος 7-8 εκατομμυρίων ευρώ που κληρονόμησα, έχω καλύψει τεράστια ποσά και προχωράω κανονικά, με όποιες δυσκολίες. Αν αυτό όμως δεν έχει αποδοχή από τον κόσμο, δεν έχει ουσία για έναν επιχειρηματία να εμπλέκεται σε αυτή την ιστορία. Όλα τα ενδεχόμενα οφείλεις να τα έχεις ανοιχτά. Αυτός είναι παγκόσμιος κανόνας στο επιχειρείν. Δεν φταίνε πάντα οι πρόεδροι. Με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Σαν διοίκηση διασφάλισα όλες τις προϋποθέσεις για να παίζει η ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η προσέλευση των φιλάθλων δεν θα έφτανε για να πληρωθούν οι διαιτητές».

Ο Πάτσης υπογράμμισε ακόμη ότι η Νίκη Βόλου θα αποδεχθεί όποια ποινή της επιβληθεί (προβλέπεται μηδενισμός της ομάδας) από τα αρμόδια πειθαρχική όργανα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024