Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καμπάνες» της UEFA σε Ρουμανία και Ουγγαρία

«Καμπάνες» της UEFA σε Ρουμανία και Ουγγαρία

Ποινές στις ομοσπονδίες της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί στον μεταξύ τους αγώνα (1-1), στις 10 Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι. Οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να κλείσουν μέρος της κερκίδας στους επόμενους εντός έδρας αγώνες τους για τους προκριματικούς του EURO 2016, που θα διεξαχθούν στις 14 Νοεμβρίου. Οι δύο εθνικές ομάδες μετέχουν στον 4ο προκριματικό όμιλο, μαζί με την Ελλάδα.

Ποινές στις ομοσπονδίες της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί στον μεταξύ τους αγώνα (1-1), στις 10 Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι. Οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να κλείσουν μέρος της κερκίδας στους επόμενους εντός έδρας αγώνες τους για τους προκριματικούς του EURO 2016, που θα διεξαχθούν στις 14 Νοεμβρίου.

Η Ρουμανία θα κρατήσει κλειστό τον τομέα 122 του σταδίου του Βουκουρεστίου στο ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ θα πληρώσει πρόστιμο 32.000 ευρώ για παραβατική συμπεριφορά οπαδών (φωτοβολίδες, λέιζερ).

Η Ουγγαρία θα βάλει «λουκέτο» σε κερκίδα χωρητικότητας τουλάχιστον 2.500 θεατών στο ματς με τη Φινλανδία και θα καταβάλει πρόστιμο 30.000 ευρώ για ρίψη φωτοβολίδων και ρατσιστικά συνθήματα.

Επίσης, η ομοσπονδία της Ουγγαρίας υποχρεούται να επικοινωνήσει με την αντίστοιχη ρουμανική, προκειμένου να την αποζημιώσει για φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων.

Οι δύο εθνικές ομάδες μετέχουν στον 4ο προκριματικό όμιλο, μαζί με την Ελλάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024