Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τι συζητήθηκε για το Άσθμα στο Twitter

Δείτε τι συζητήθηκε για το Άσθμα στο Twitter

Πόσοι Έλληνες πάσχουν από άσθμα; Πόσο επιβαρύνεται η καθημερινότητα των ασθενών; Μάθετε τα πάντα για το άσθμα συμμετέχοντας στο TweetChat #AsthmaAct που μεταδίδεται ζωντανά σήμερα, Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου από το in.gr.

Πόσοι Έλληνες πάσχουν από άσθμα; Πόσο επιβαρύνεται η καθημερινότητα των ασθενών από τη νόσο και πώς μπορούν να τη διαχειριστούν καλύτερα; Μάθετε τα πάντα για το άσθμα συμμετέχοντας στο TweetChat #AsthmaAct που μεταδίδεται ζωντανά σήμερα, Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου (15:00 – 16:00 μ.μ.), από το in.gr.

Η Boehringer Ingelheim Ελλάς, συνεχίζοντας την πρωτοπόρο δράση της στην ενημέρωση για θέματα υγείας μέσω των Social Media πραγματοποιεί το πρώτο TweetChat* στην Ελλάδα με θέμα το άσθμα, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου 2014 (hashtag συνεδρίου: #23pneumo2014) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ).

Επίσημοι καλεσμένοι στη συζήτηση είναι οι συντονιστές της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ, Πνευμονολόγοι Στυλιανός Λουκίδης και Κωνσταντίνος Κωστίκας.

Οι καλεσμένοι είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να ενθαρρύνουν την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη νόσο. Θέματα της συζήτησης είναι η φύση της νόσου και η διάγνωση του άσθματος, η επιβάρυνση των ασθενών και του περιβάλλοντος τους από τη νόσο, ο έλεγχος και η μείωση του μελλοντικού κινδύνου και η αντιμετώπιση της νόσου, καθώς και η καθημερινότητα του ασθενή με άσθμα και πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα διάφορα ζητήματα σε σχέση με τη διαχείριση της νόσου.

Λαμβάνοντας μέρος στο TweetChat, έχετε την ευκαιρία να μάθετε όσα δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα για το άσθμα και θέλατε να ρωτήσετε, στέλνοντας τα tweets σας.

Στη συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι υγείας καθώς και το ευρύ κοινό ακολουθώντας το hashtag #AsthmaAct.

Να σημειωθεί ότι, η συζήτηση δεν θα υπεισέλθει σε θέματα φαρμακευτικών αγωγών και δε θα περιληφθούν αναφορές σε φάρμακα ή φαρμακευτικές δραστικές ουσίες.

* Το TweetChat είναι μια online, διαδραστική συζήτηση, η οποία πραγματοποιείται ζωντανά μέσα από το Twitter. Η πρόσβαση και η συμμετοχή στη συζήτηση μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet ή smartphone με σύνδεση στο internet.

Για να πάρετε μέρος στη συζήτηση κάντε κλικ εδώ www.twubs.com/AsthmaAct ή ακολουθήστε την Boehringer Ingelheim Ελλάς στο Twitter: @boehringerg

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024