Με αλλαγές η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Πανιώνιο
Την προσοχή του στο Κύπελλο στρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τις μάχες σε Champions League και Σούπερ Λιγκ, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/10) στο Κύπελλο, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει τους «βασικούς», επιλέγοντας αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι κλινήρης με λοίμωξη στο αναπνευστικό, ενώ μυϊκό πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής.
Την προσοχή του στο Κύπελλο στρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τις μάχες σε Champions League και Σούπερ Λιγκ, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/10) στο Κύπελλο, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει τους «βασικούς», επιλέγοντας αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή. Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι κλινήρης με λοίμωξη στο αναπνευστικό, ενώ μυϊκό πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής.
Η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: To λαμπερό beach πάρτι πριν τον γάμο
- Κρήτη: Δολοφονία το τροχαίο του προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίου – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «είδε» το έγκλημα
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 67χρονος που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στον Εύοσμο
- Η ΕΛΑΣ γίνεται κόμμα – Kαμπάνια στην κοινωνία και οικονομική εξόρμηση στα νέα μέλη
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League




