Πρόσω ολοταχώς για ηλεκτρονικά εισιτήρια και στα πλοία
Στην ηλεκτρονική εποχή περνά η ακτοπλοΐα με την επικείμενη εφαρμογή του e-ticket. Από την επόμενη τουριστική σεζόν οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους μέσω του έξυπνου κινητού τους ή απλά μέσω υπολογιστή.
Στην ηλεκτρονική εποχή περνά η ακτοπλοΐα με την επικείμενη εφαρμογή του e-ticket.
Από την επόμενη τουριστική σεζόν οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους μέσω του έξυπνου κινητού τους ή απλά μέσω υπολογιστή.
Συγκεκριμένα, όπως εξηγούν Τα Νέα, θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέσω του smartphone τους ή του υπολογιστή τους τον κωδικό του εισιτηρίου, το λεγόμενο boarding pass και να ταξιδεύουν χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο τουριστικό πρακτορείο.
Ο κωδικός τους θα σκανάρεται ηλεκτρονικά, θα επιβεβαιώνεται στο πλοίο και στο εξής δεν θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους το εκτυπωμένο εισιτήριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση



