Πρόσω ολοταχώς για ηλεκτρονικά εισιτήρια και στα πλοία
Στην ηλεκτρονική εποχή περνά η ακτοπλοΐα με την επικείμενη εφαρμογή του e-ticket. Από την επόμενη τουριστική σεζόν οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους μέσω του έξυπνου κινητού τους ή απλά μέσω υπολογιστή.
Στην ηλεκτρονική εποχή περνά η ακτοπλοΐα με την επικείμενη εφαρμογή του e-ticket.
Από την επόμενη τουριστική σεζόν οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους μέσω του έξυπνου κινητού τους ή απλά μέσω υπολογιστή.
Συγκεκριμένα, όπως εξηγούν Τα Νέα, θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέσω του smartphone τους ή του υπολογιστή τους τον κωδικό του εισιτηρίου, το λεγόμενο boarding pass και να ταξιδεύουν χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο τουριστικό πρακτορείο.
Ο κωδικός τους θα σκανάρεται ηλεκτρονικά, θα επιβεβαιώνεται στο πλοίο και στο εξής δεν θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους το εκτυπωμένο εισιτήριο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions