
Ικανοποίηση εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
Την ικανοποίησή του για την κατάθεση στη Βουλή της διάταξης με την οποία προωθείται «μια γενναία και ουσιαστική» ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Καλεί δε όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές να δώσουν θετική ψήφο «σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για τους πολίτες, την αγορά, τα ασφαλιστικά ταμεία και τη χώρα διάταξη», υποστηρίζοντας ότι «εδώ δεν χωρούν σκοπιμότητες και μικροκομματικές συμπεριφορές».
Την ικανοποίησή του για την κατάθεση στη Βουλή της διάταξης με την οποία προωθείται «μια γενναία και ουσιαστική» ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, εκφράζει το ΠΑΣΟΚ με σχετική ανακοίνωσή του.
Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι η ρύθμιση αυτή «όχι μόνο ανακουφίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις (και ιδίως τις μικρομεσαίες) δίνοντας τη δυνατότητα εξόφλησης των υποχρεώσεών τους, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά και στη δυνατότητα αύξησης των εσόδων του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων».
Επιπλέον, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, ότι το ΠΑΣΟΚ, διά του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, «ανέλαβε εδώ και μήνες την πρωτοβουλία να εισηγηθεί και να διεκδικήσει τις βασικές κατευθύνσεις αυτής της ρύθμισης» και συμπληρώνεται ότι «είναι θετικό ότι αυτή έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση, αλλά και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έρχεται επιτέλους για ψήφιση στη Βουλή».
Τέλος, το ΠΑΣΟΚ καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους βουλευτές να δώσουν θετική ψήφο «σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για τους πολίτες, την αγορά, τα ασφαλιστικά ταμεία και τη χώρα διάταξη», υποστηρίζοντας ότι «εδώ δεν χωρούν σκοπιμότητες και μικροκομματικές συμπεριφορές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Μητσοτάκης: Αυτοέπαινοι για τις συλλήψεις για Marfin – Πανηγυρισμοί για τη μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442