Οι μικροί του Ολυμπιακού έμειναν στο 1-1 με τη Γιουβέντους
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οι νέοι του Ολυμπιακού ήρθαν 1-1 με τους αντίστοιχους της Γιουβέντους στη 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League.
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οι νέοι του Ολυμπιακού ήρθαν 1-1 με τους αντίστοιχους της Γιουβέντους στη 3η αγωνιστική των ομίλων του Youth League.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ του Λάτσι στο 7ο λεπτό, όταν μετά ασταθή απόκρουση τερματοφύλακα των Ιταλών, Οντέρο, ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπορούσαν να σκοράρουν ακόμα περισσότερο γκολ, αφού οι τελικές ευκαιρίες του αγώνα ήταν 7-1 υπέρ της ομάδας του Πειραιά.
Αντιθέτως όμως η Γιουβέντους ήταν αυτή που ισοφάρισε τον αγώνα, χάρη σε αυτογκόλ του Βατουσιάδη στο 65ο λεπτό.
Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στου 4 βαθμούς, πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει 6 και μπροστά από την Μάλμε με 0.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κιλελέρ – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
