«Μισή» η Φιορεντίνα στην Τούμπα για τη «μάχη» του Europa League
Αρκετούς και... σημαντικούς ποδοσφαιριστές άφησε εκτός αποστολής της Φιορεντίνα, ο Βιτσέντζο Μοντέλα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Πέμπτη (23/10, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Αρκετούς και… σημαντικούς ποδοσφαιριστές άφησε εκτός αποστολής της Φιορεντίνα, ο Βιτσέντζο Μοντέλα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Πέμπτη (23/10, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Οι «Βιόλα» θα παίξουν χωρίς τον βασικό Σέρβο αμυντικό, Στέφαν Σάβιτς, ο οποίος έμεινε στην Ιταλία και δεν υπολογίζεται. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Πιζάρο και Μπάμπακαρ, των οποίου η απουσία προστίθεται σε αυτές των μακροχρόνια τραυματιών, Ρόσι και Γκόμεζ.
Η αποστολή της Φιορεντίνα αποτελείται από τους: Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέλι, Μπασάντα, Μπερναντένσκι, Βόρχα, Κουαρδάδο, Γκονζάλο, Ίλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρτνς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς και Βάργκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Eurovision 2026: Ο Akylas φέρνει πανικό με το «FERTO»
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
- Πάρτι στο Χ με τον Akyla – «Απλά φέρτο»
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Eurovision 2026: Η Βίκυ Λέανδρος επέστρεψε στη Βιέννη μετά από 59 χρόνια
- Ηλιούπολη: Πιάστηκαν χέρι-χέρι και έπεσαν στο κενό ακούγοντας μουσική – Οι σημειώσεις που βρέθηκαν και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.



