Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδωνις για Αγγελοπούλου: Ξεπερνά τον Ιονέσκο, είναι  Μίστερ Μπιν...

Αδωνις για Αγγελοπούλου: Ξεπερνά τον Ιονέσκο, είναι Μίστερ Μπιν…

Με ειρωνικό ύφος σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5, τα όσα δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα. «Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική; Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με ειρωνικό ύφος σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5, τα όσα δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική; Ότι ένας άνθρωπος που είναι δισεκατομμυριούχος και ζει τη μισή ζωή του στο Γκστάαντ και την άλλη μισή στον Πύργο στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο κάνει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα γιατί δεν τον φοβάται και δηλώνει αντισυστημική;» αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Απ’ ό,τι μαθαίνω, ο γιος της κάνει μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ, με διάφορα άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα και τη φτώχεια, σκληρά. Έχουν ταράξει το αμερικανικό κατεστημένο αυτοί οι αντισυστημικοί».

«Είναι ένα πρόσωπο που θέλει να παίζει στο νέο σκηνικό, διότι όταν έχεις δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκάς σε κάποιου είδους πρόσβαση. Είναι, όμως, μια εικόνα Πιραντέλο. Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν… Όλα μαζί, είναι πέραν των ορίων» είπε χαρακτηριστικά.

«Μεταρρυθμιστική κόπωση»

Υποστήριξε, επίσης, ότι το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση παρουσιάζει μία «μεταρρυθμιστική κόπωση», ενώ επανέλαβε ότι ήταν λάθος του η απόσυρση του μέτρου για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

«Mea culpa. Δεν θα το ξανακάνω αν είμαι υπουργός. Ενώ πίστευα ότι είναι κάτι σωστό, το είχα δει σε όλα τα ευρωπαϊκά συστήματα να λειτουργεί, κάθισα και υποχώρησα στο λαϊκισμό. Η κυβέρνηση, από τον Ιούνιο και μετά, έχει δείξει μια μεταρρυθμιστική κόπωση. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ; Πάμε παρακάτω. Προτιμώ να πέσει η κυβέρνηση αν είναι να πέσει για μια μεταρρύθμιση και να πάμε σε εκλογές. Εδώ δεν πρέπει η κυβέρνηση να κάνει τον παραμικρό συμβιβασμό» δήλωσε.

«Κάτω τα χέρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Τέλος, αναφερόμενος στη διαμάχη του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλυψε πλήρως τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάτω τα χέρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το λέω προς το ΠΑΣΟΚ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης. Έχω συνεργαστεί μαζί του και το ξέρω. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις που κάνει, εργατικός από το πρωί ώς το βράδυ και έχει άριστη συνεργασία με την κυρία Χριστοφιλοπούλου, η οποία είναι ΠΑΣΟΚ. Όποια μεταρρύθμιση συμφωνηθεί να έρθει στη Βουλή, έτσι θα έρθει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024