Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Καλιφόρνια: Αρκούδα τρεφόταν επί μέρες με το σώμα ενός νεκρού

Καλιφόρνια: Αρκούδα τρεφόταν επί μέρες με το σώμα ενός νεκρού

Ένα μακάβριο περιστατικό επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Μια μαύρη αρκούδα τρεφόταν επί μέρες με το σώμα ενός 65χρονου, ο οποίος -σύμφωνα τουλάχιστον με τον ιατροδικαστή, είχε ήδη πεθάνει από φυσικά αίτια.

Ένα μακάβριο περιστατικό επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Μια μαύρη αρκούδα τρεφόταν επί μέρες με το σώμα ενός 65χρονου, ο οποίος πέθανε από φυσικά αίτια σε δασώδη περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη σε μια κοινότητα περίπου 320χλμ βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Ο 65χρονος άντρας προφανώς είχε περπατήσει από το τρέιλερ που έμενε σε μια υδροφόρα για να πάρει νερό.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η αρκούδα που έφτασε στο σημείο προφανώς μύρισε το πτώμα και το έσυρε μακριά.

«Δεν έχουν μείνει και πολλά από τη σορό του άνδρα» δήλωσε ο Άντριου Χάγκαν εκπρόσωπος του τμήματος Ιχθύων και Άγριας Πανίδας αναφέροντας επίσης ότι μέλη του τμήματος του κατάφεραν να εντοπίσουν μόνο τα οστά του ανθρώπου και μερικά από τα όργανά του.

Ο 65χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 8 Οκτωβρίου και οι Αρχές ξεκίνησαν την αναζήτησή του, όταν ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση από φίλους του.

Η αρκούδα πιθανότατα «τον εντόπισε και τον κατασπάραξε» αφού ο άνθρωπός αυτός είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή ή από άλλα φυσικά αίτια έξω από το ρυμουλκούμενό του όπως είπε ο Χάγκαν, προσθέτοντας ότι ο ιατροδικαστής πιστεύει ότι αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024