Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αποζημίωση λόγω… εύκολης νίκης στους οπαδούς τους Σανς

Ένα γεγονός που συμβαίνει ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού αθλητισμού, έκανε ο ιδιοκτήτης των Φίνιξ Σανς, ο οποίος αποζημίωσε τους οπαδούς της ομάδας του επειδή... διέλυσαν τους Σπερς, ή τουλάχιστον κάτι που θύμιζε την ομάδα του Σαν Αντόνιο!

Ένα γεγονός που συμβαίνει ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού αθλητισμού, έκανε ο ιδιοκτήτης των Φίνιξ Σανς, ο οποίος αποζημίωσε τους οπαδούς της ομάδας του επειδή… διέλυσαν τους Σπερς, ή τουλάχιστον κάτι που θύμιζε την ομάδα του Σαν Αντόνιο!

Αναλυτικά, το βράδυ της Παρασκευής οι «ήλιοι» αντιμετώπιζαν σε φιλικό τους Σπερς, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στο Φίνιξ χωρίς τους: Τιμ Ντάνκαν, Κουάι Λέοναρντ Μάνου Τζινόμπιλι, Τιάγκο Σπλίτερ, Πάτι Μιλς αλλά ακόμα και χωρίς τον… κόουτς Γκρεγκ Πόποβιτς, τον οποίο αντικατέστησε σαν πρώτος προπονητής ο βοηθός του, Ετόρε Μεσίνα.

Η τελευταία κόρνα του παιχνιδιού βρήκε τους Σανς να κερδίζουν με πολύ μεγάλη ευκολία 121-90 και τότε έγινε το εξής παράδοξο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας πήρε το μικρόφωνο και είπε: «δεν ήταν αυτό το παιχνίδι για το οποίο πληρώσατε τα σκληρά κερδισμένα χρήματα σας. Απολογούμαι γι’ αυτό και όσοι ήρθατε απόψε μπορείτε να μου στείλετε τα εισιτήρια σας σε ένα φάκελο και θα έχω ένα δώρο για εσάς, εκ μέρους του οργανισμού μας».

Συγκεκριμένα η αποζημίωση θα είναι 50 δολάρια σε αυτούς που κάθονταν στο κάτω διάζωμα και 25 σε αυτούς στο πάνω, το οποία θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν σε μελλοντικές αγορές εισιτηρίων της ομάδας καθώς και φαγητό ή άλλα προϊόντα από το «US Airways Center».

Αποζημίωση για κακή εμφάνιση της ομάδας και ήττα έχουμε δει αρκετές φορές, για νίκη και μάλιστα με τέτοια ευκολία, πρώτη φορά μάλλον!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024