Με Φουστέρ ο Ολυμπιακός απέναντι στον Εργοτέλη
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου (20:30) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Κασάμι και Αφελάι, για να ξεκουραστούν εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τη Γιουβέντους, ενώ θα απουσιάσει και και ο Αμπιντάλ, ο οποίος πήρε άδεια για να μεταβεί στην Βαρκελώνη. Απόντες και οι τραυματίες Σιόβας, Ντοσεβί και Μπενίτες, ενώ αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου (20:30) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, άφησε εκτός αποστολής τους Κασάμι και Αφελάι, προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τη Γιουβέντους για το Champions League, αφού και οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν με τις εθνική ομάδα της χώρας τους στα προκριματικά του EURO 2016.
Απών από τον αγώνα θα είναι και ο Αμπιντάλ, ο οποίος πήρε άδεια για να μεταβεί στην Βαρκελώνη, καθώς και οι τραυματίες Σιόβας, Ντοσεβί και Μπενίτες.
Στην αποστολή βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442