Εκτός προπόνησης έμεινε την Πέμπτη ο Σιόβας, ο οποίος έκανε θεραπεία και ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το «αιώνιο» ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ο Μίτσελ είδε τους Διαμαντάκο και Μπενίτες να προπονούνται κανονικά, όπως και οι Φουστέρ και Ντοσεβί.
Εκτός προπόνησης έμεινε την Πέμπτη ο Σιόβας, ο οποίος έκανε θεραπεία και ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το «αιώνιο» ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό.
Αντίθετα, ο Μίτσελ είδε τους Διαμαντάκο και Μπενίτες να προπονούνται κανονικά, όπως και οι Φουστέρ και Ντοσεβί.
Το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη γέμισε ξανά μετά από καιρό, αφού επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς των Πειραιωτών.
LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Τότεναμ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.