Νίκη πολλαπλής αξίας ψάχνει ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια
Ως μία ευκαιρία να τονώσει το ηθικό του και ουσιαστικά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα βλέπει το σημερινό ματς κόντρα στη Βαλένθια στην Ισπανία ο Ολυμπιακός, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα (22:00, ΝΕΡΙΤ). Με τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση και να αντιστρέψουν το κλίμα. Live από το sports.in.gr
Ως μία ευκαιρία να τονώσει το ηθικό του και ουσιαστικά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα βλέπει το σημερινό ματς κόντρα στη Βαλένθια στην Ισπανία ο Ολυμπιακός, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα (22:00, ΝΕΡΙΤ). Με τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση και να αντιστρέψουν το κλίμα.
Ο προσωρινός (διόλου απίθανο όμως να γίνει και μόνιμος) προπονητής δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντάρντεν και Παπαπέτρου, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι, μοναδικός διαθέσιμος σμολ φόργουορντ, προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος.
Πιθανότατα θα επιστρατευτούν ξανά για αρκετή ώρα σχήματα με τρεις κοντούς και με τον Όλιβερ Λαφαγέτ να γνωρίζει άριστα τα κατατόπια, αφού πέρσι αγωνιζόταν στις «νυχτερίδες».
Όσο για τη Βαλένθια του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μπορεί να είναι μία πολύ καλή ομάδα όμως δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά τους. Στα δύο της παιχνίδια για την ACB η Βαλένθια μετρά μια ήττα από τη Μούρθια (85-76) και μια νίκη επί της Σεβίλλης (96-73).
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.