Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στη Μπάγερν με την ατυχία του Τιάγκο Αλκάνταρα

Σοκ στη Μπάγερν με την ατυχία του Τιάγκο Αλκάνταρα

«Ραντεβού» με την ατυχία είχε ξανά ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου και σήμερα οι Βαυαροί γνωστοποίησαν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 23χρονος άσος υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει ξανά για ένα μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

«Ραντεβού» με την ατυχία είχε ξανά ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου και σήμερα οι Βαυαροί γνωστοποίησαν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 23χρονος άσος υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει ξανά για ένα μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιάγκο είχε υποστεί για πρώτη φορά μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου τον περασμένο Μάρτιο, στην αναμέτρηση με τη Χοφενχάιμ.

Μετά από συντηρητική αγωγή επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο έπαθε υποτροπή στα μέσα Μαΐου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί στις 15/5 σε επέμβαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τότε εργαζόταν για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και την περασμένη εβδομάδα μετείχε σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης.

«Τι μπορώ να πω; Φυσικά, είμαι αυτή τη στιγμή βαθύτατα απογοητευμένος και απελπισμένος. Γιατί πάντα εγώ; Αλλά δεν θα τα παρατήσω. Θα αγωνιστώ ξανά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τιάγκο για τη νέα ατυχία του, ενώ ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, τόνισε:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και λυπημένοι από αυτό το νέο τραυματισμό. Ο Τιάγκο ήταν, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο κοντά στην επιστροφή του. Όμως, αυτός ξέρει ότι όλη η Μπάγερν είναι εκεί γι’ αυτόν. Θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να γίνει και πάλι υγιής και να μας φέρει πολλούς τίτλους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024