Η ΕΠΟ ζητά τις παραιτήσεις των προπονητών της Εθνικής Νέων
Τις παραιτήσεις των προπονητών της Εθνικής Νέων ζητά το ΔΣ της ΕΠΟ, έπειτα από πρόταση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, στη σημερινή του (14/10) συνεδρίαση.
Τις παραιτήσεις των προπονητών της Εθνικής Νέων ζητά το ΔΣ της ΕΠΟ, έπειτα από πρόταση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, στη σημερινή του (14/10) συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα μετά το ντροπιαστικό 10-0 στο φιλικό μετην Ελβετία, η ομοσπονδία αποφάσισε να ζητηθούν οι παραιτήσεις του προπονητή της Εθνικής Νέων, Βασίλη Τζαλακώστα, του συνεργάτη του, Αθανάσιου Κιούπκιολη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη.
Επίσης, αποφασίστηκε να αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή στην Εθνική Νέων ο Κώστας Τσάνας.
Ο τελευταίος, από κοινού με τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ, θα διερευνήσει και τα σοβαρά κρούσματα απειθαρχίας τα οποία φέρεται να σημειώθηκαν κατά την παραμονή της αποστολής στην Ελβετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»

