Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Π.Σκουρλέτη

Ο Άρειος Πάγος θα ερευνήσει τις καταγγελίες του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για «δωράκια» σε βουλευτές με στόχο να κλείσει η προεδρική εκλογή. O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του, διαφορετικά «αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας».

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσαν οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατήγγειλε στο Mega ότι με επιχειρηματικά χρήματα, επιχειρείται η προσέλκυση βουλευτών, ώστε να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Στα όσα είπε αντέδρασε έντονα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, που βρισκόταν στο ίδιο πάνελ και κάλεσε τον συνομιλητή του να ανακαλέσει.

Οι εισαγγελικές αρχές θα ερευνήσουν τώρα εάν έχει διαπραχθείη αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών «για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού Βουλευτών».

«Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

»Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία. Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024