Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με 11άδα έκπληξη για τη νίκη η Εθνική κόντρα στη Φινλανδία

Με 11άδα έκπληξη για τη νίκη η Εθνική κόντρα στη Φινλανδία

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες η Εθνική ομάδα αναζητά μόνο πρώτο της τρίποντο στα προκριματικά του EURO 2016, απέναντι στη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι (21:45,OTE Sport 1, ΝΕΡΙΤ Sports). Ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι διεθνείς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρουμανία γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μάλιστα πλέον στον πάγκο και τον Γιώργο Καραγκούνη, που θα είναι στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού. Μία ενδεκάδα γεμάτη εκπλήξεις θα παρατάξει ο Ρανιέρι! Live από το sports.in.gr

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες η Εθνική ομάδα αναζητά μόνο πρώτο της τρίποντο στα προκριματικά του EURO 2016, απέναντι στη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι (21:45,OTE Sport 1, ΝΕΡΙΤ Sports).

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι διεθνείς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρουμανία γνωρίζουν καλά ότι πρέπει να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μάλιστα πλέον στον πάγκο και τον Γιώργο Καραγκούνη, που θα είναι στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ενδεκάδα έκπληξη

Μεγάλες εκπλήξεις επιφυλάσσει η 11άδα που σύμφωνα με πληροφορίες θα επιλέξει να παρατάξει ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε στην επίθεση τους Μαυρία και Καρέλη στα άκρα με τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Αναλυτικά ο Καρνέζης θα είναι και πάλι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας παραμένουν οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος.

Ο Τοροσίδης θα καλύψει το ένα άκρο στην αμυντική γραμμή, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί σε ποια πλευρά θα αγωνιστεί. Το άλλο άκρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον Λουκά Βύντρα, μία ακόμα έκπληξη.

Στη μεσαία γραμμή βασικοί θα είναι οι Ταχτσίδης, Σάμαρης και Μανιάτης.

Αναλυτικά η 11άδα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Μαυρίας, Καρέλης, Αθανασιάδης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τους Μάενπα, Αρκιβούο, Μϊσάιντερ, Τοίβιο, Ουρόνεν, Ρινγκ, Ταίνι (ή Σπαρβ), Χετεμάι, Ερεμένκο, Ρίσκι (Χαμαλάινεν) και Πούκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης αναμένεται να είναι ο Νταβίντ Μπορμπαλάν, με βοηθούς τους Καμπανέρο Μαρτίνεθ και Κανέλο Πριέτο.

Τέλος να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που η Εθνική ομάδα έπαιξε στο Ελσίνκι, πριν από περίπου 13 χρόνια (Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2001), γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002.

Τότε ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον Ότο Ρεχάγκελ ομοσπονδιακό προπονητή στην ελληνική ομάδα, ευτυχώς όμως το… δείγμα δεν υπήρξε αντιπροσωπευτικό για το τι θα επακολουθούσε επί των ημερών του «Χερ Ότο»…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024