Θεοδωράκης: «Αν βρούμε σημεία σύγκλισης, να μιλήσουμε για κυβέρνηση ειδικού σκοπού»
«Ήρθαμε να ακούσουμε και να δούμε τι πρέπει να αποφεύγουμε όταν με το καλό μπούμε στη Βουλή» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την προσέλευσή του στην Βουλή για να παρακολουθήσει τις ομιλίες των αρχηγών.
«Ήρθαμε να ακούσουμε και να δούμε τι πρέπει να αποφεύγουμε όταν με το καλό μπούμε στη Βουλή» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την προσέλευσή του στην Βουλή για να παρακολουθήσει τις ομιλίες των αρχηγών.
Ερωτηθείς για το σενάριο συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι θα πρέπει να δούμε πρώτα θέματα όπως το Σύνταγμα, τον εκλογικό νόμο και το χρέος, και μετά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε.
«Δηλαδή, θέλουμε να δούμε ζητήματα όπως ο εκλογικός νόμος, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και ο νόμος για τη χρηματοδότηση των κομμάτων» ανέφερε προσθέτοντας: «Και αν βρούμε σημεία σύγκλισης τότε μιλάμε για μια τέτοια κυβέρνηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Ένας 68χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τα θύματά του
- Φιάσκο το αυστραλιανό σχέδιο που θα κρατούσε τα παιδιά μακριά από τα social media
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442