Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζούρος αρνήθηκε να αναλάβει τον Πανιώνιο

Ο Ζούρος αρνήθηκε να αναλάβει τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος έκανε πρόταση στον Ηλία Ζούρο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής με γραπτή δήλωσή του την απέρριψε. «Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, καθώς οι υποχρεώσεις μου ακόμα και τώρα που δεν βρίσκομαι στον πάγκο κάποιου συλλόγου, είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω το χρόνο που θα ήθελα για να είμαι συνεπής απέναντι στους ανθρώπους του Πανιωνίου και απέναντι στον εαυτό μου, ως επαγγελματίας προπονητής», αναφέρει ο Ζούρος μεταξύ άλλων.

Ο Πανιώνιος έκανε πρόταση στον Ηλία Ζούρο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής με γραπτή δήλωσή του την απέρριψε.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, καθώς οι υποχρεώσεις μου ακόμα και τώρα που δεν βρίσκομαι στον πάγκο κάποιου συλλόγου, είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω το χρόνο που θα ήθελα για να είμαι συνεπής απέναντι στους ανθρώπους του Πανιωνίου και απέναντι στον εαυτό μου, ως επαγγελματίας προπονητής», αναφέρει ο Ζούρος μεταξύ άλλων.

Η γραπτή δήλωσεη του Ηλία Ζούρου:

«Από την στιγμή που ο Πανιώνιος εξασφάλισε την παραμονή του, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το πολύ δύσκολο «έργο» της διοίκησης της ομάδας, με προσέγγισαν και μου ανέλυσαν ένα πολύ αξιόλογο πλάνο, μέσα στο οποίο εθελοντικά και αφιλοκερδώς θα βοηθούσα την προσπάθεια τους.

Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, καθώς οι υποχρεώσεις μου ακόμα και τώρα που δεν βρίσκομαι στον πάγκο κάποιου συλλόγου, είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω το χρόνο που θα ήθελα για να είμαι συνεπής απέναντι στους ανθρώπους του Πανιωνίου και απέναντι στον εαυτό μου, ως επαγγελματίας προπονητής.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ κάθε τύχη, στην εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ιστορία του Πανιωνίου.

Ηλίας Ζούρος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024