Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων των προγραμμάτων voucher του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων των προγραμμάτων voucher του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες 42.000 επιτυχόντων και επιλαχόντων, οι οποίοι αφορούν δυο προγράμματα απασχόλησης τύπου «voucher» του ΟΑΕΔ.

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες 42.000 επιτυχόντων και επιλαχόντων, οι οποίοι αφορούν δυο προγράμματα απασχόλησης τύπου «voucher» του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για τις 30.000 θέσεις του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» και για τις 12.000 θέσεις του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στους ωφελούμενους ανέργους:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 έως 120 ωρών, με έμφαση στην ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων.
  • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συνολικής διάρκειας 380 έως 450 ωρών και με διάρκεια έως τους 6 μήνες.
  • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Η μοριοδότηση των ανέργων έγινε μέσα από την αξιολόγηση: α) της διάρκειας της συνεχόμενης ανεργίας, β) του ετήσιου συνολικού εισοδήματος ατομικό ή οικογενειακό (οικ. έτος 2014), γ) της συμμετοχή ωφελουμένων σε αντίστοιχες δράσεις επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα οριστικά αποτελέσματα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος και από την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων δράσεων ΕΚΤ, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024