Αναπνέει χωρίς υποστήριξη ο Μπιανκί, ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του
Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του Ζουλς Μπιανκί και πλέον οι γιατροί περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο, ώστε να αξιολογήσουν την κατάσταση του 25χρονου πιλότου και στην συνέχεια να ενημερώσουν για την εξέλιξη.
Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του Ζις Μπιανκί και πλέον οι γιατροί περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο, ώστε να αξιολογήσουν την κατάσταση του 25χρονου πιλότου και στην συνέχεια να ενημερώσουν για την εξέλιξη.
Ο πιλότος της Marussia μεταφέρθηκε μετά την εγχείρηση σε θάλαμο Εντατικής στο νοσοκομείο «Mia General Hospital» της Ιαπωνίας και σύμφωνα με την εφημερίδα «L’ Equipe» ο 25χρονος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.
Ο Μπιανκί έμεινε κάτι παραπάνω από πέντε ώρες στο χειρουργείο, μετά από την αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ενώ και ο πατέρας του, Φιλίπ Μπιανκί, χαρακτήρισε την κατάσταση πολύ κρίσιμη, ενώ αποκάλυψε πως ο γιος του έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Θυμίζουμε πως στον 44ο γύρο του γκραν πρι της Σουζούκα, ο Ζιλ Μπιανκί έπεσε πάνω στον γερανό, ο οποίος είχε μπει στην πίστα με σκοπό να παραλάβει το μονοθέσιο του Άντριαν Σούτιλ.
Τέλος το νοσοκομείο ενημέρωσε πως δεν θα εκδώσει νέα ανακοίνωση μέσα στη μέρα, καθώς θα περιμένει εξελίξεις και θα ενημερώσει, πιθανώς, τη Δευτέρα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.