Περίπατο η Τσέλσι με Άρσεναλ, νίκη με Φαλκάο και… Ντε Χέα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου, οδεύει η Τσέλσι. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Premier League, οι «μπλε» νίκησαν 2-0 την Αρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι όπου υπήρξε και... κοκορομαχία του Αρσέν Βενγκέρ με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το γκολ του Φαλκάο στο 66ο λεπτό, αλλά και οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Ντε Χέα έδωσαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη δεύτερη σερί νίκη της απέναντι στην Έβερτον με 2-1. Με γκολ του Έρικσεν στο 40ο λεπτό νίκησε η Τότεναμ.
Ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου, οδεύει η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για την Premier League, οι «μπλε» νίκησαν 2-0 την Αρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι και δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο, εξαιρέσει της Μάντσεστερ Σίτι.
Τα τέρματα της Τσέλσι, που παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, πέτυχαν οι Αζάρ (28` πέναλτι) και Ντιέγκο Κόστα (78`).
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Αρσέν Βενγκέρ και Ζοσέ Μουρίνιο. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Άρσεναλ ζήτησε το λόγο από τον Πορτογάλο, για ένα μαρκάρισμά του Κέιχιλ πάνω στον Σάντσεζ με τον Αλσατό να σπρώχνει δύο φορές τον «Μου».
Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το γκολ του Φαλκάο στο 66ο λεπτό, αλλά και οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Ντε Χέα έδωσαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την, δεύτερη σερί, νίκη της απέναντι στην Έβερτον με 2-1.
Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ προηγήθηκε με τον Ντι Μαρία στο 27΄, ενώ ισοφαρίστηκε με πολύ όμορφο γκολ του Νέισμιθ στο 55′.
Τη νίκη στους «κόκκινους διάβολους» έδωσε ο Φαλκάο με ένα αυθεντικό «σεντερφορίσιο» γκολ, αφού μετά του κακό σουτ του Ντι Μαρία, πετάχτηκε στην φάση, έβαλε το πόδι του, άλλαξε πορεία στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα «ζαχαρωτά» έχασαν πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντε Χέα, απέκρουσε την προσπάθεια του Μπέινς.
Ενώ το γκολ του Ερικσεν στο 40ο λεπτό χάρισε στην Τότεναμ ένα σημαντικό τρίποντο. Oι «πετεινοί» νίκησαν 1-0 την Σαουθάμπτον και βελτίωσαν την βαθμολογική τους θέση στην Premier League, σταματώντας παράλληλα το εντυπωσιακό σερί των «Αγίων».
Τέλος, η Γουέστ Χαμ δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει την ουραγό ΚΠΡ με 2-0, χάρη σε γκολ των Ονούχα κα Σακχό.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.