Τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι κατέπεσε κοντά στο σπίτι του Π.Καμμένου
Τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αερομοντελισμού κατέπεσε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. Κατά την έρευνα των πυροτεχνουργών δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.
Τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αερομοντελισμού κατέπεσε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Ηλέκτρας στη Βουλιαγμένη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που ερεύνησε τα υπολείμματα από το ελικοπτεράκι.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).