Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Δένδια με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Συνάντηση Δένδια με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Τη διαβεβαίωση ότι θα εξετασθεί με ιδιαίτερη προσοχή το ιδιόμορφο καθεστώς λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, με γνώμονα τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας και το σημαντικό ρόλο τους στην εθνική οικονομία έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Ν.Δένδιας σε συνάντησή του με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Νωρίτερα ο υπουργός συναντήθηκε με εργαζομένους της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Τη διαβεβαίωση ότι θα εξετασθεί με ιδιαίτερη προσοχή το ιδιόμορφο καθεστώς λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, με γνώμονα τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας και το σημαντικό ρόλο τους στην εθνική οικονομία έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Ν.Δένδιας σε συνάντησή του με το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν τον υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει επιχείρηση, στα οποία ζήτησαν να βρεθεί λύση.

Συνάντηση και με την «Ελληνικός Χρυσός»

Ο υπουργός νωρίτερα, είχε συναντηθεί με το προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» οι οποίοι ζήτησαν να διασφαλισθούν από τους αρμόδιους φορείς οι συνθήκες για την απρόσκοπτη συνέχιση της επένδυσης.

Επίσης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας τον ευχαρίστησαν για τις ενέργειές του στο παρελθόν σχετικά με την προστασία του δικαιώματος στην εργασία και την τήρηση της νομιμότητας στην περιοχή.

Ο υπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι με το επενδυτικό σχέδιο θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και ευχήθηκε να συνειδητοποιήσουν όλοι οι φορείς της περιοχής την ανάγκη για κοινωνική ειρήνη και αντιμετώπιση της ανεργίας, μέσα στο πλαίσιο πάντοτε της νομιμότητας και της τήρησης των κανόνων δικαίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024